Aparatul de propagandă#rezist și manipulările lor de-a lungul timpului. #StopFakeNews

Statul Paralel și-a creat în timp un imens aparat de propagandă ce reprezintă interesele celor care îi finanțează (au atât finațatori interni cât și externi). De-a lungul timpului au creat haos și incoerență derutând și dezbinând societatea.

Războiul psihologic și informativ este întreținut prin propagarea în presă și social-media a manipulărilor agresive și a Fake-news-urilor.

În momentul în care Statul Paralel este atacat sau simte că îi este periclitată liniștea este activat Aparatul de Propagandă care automat pune o țintă pe spatele celui care îi deranjează. Este începută denigrarea publică a celor care curajul să spună adevărul despre Statul Paralel și sunt transformați în secunda doi în penali/corupți, li se denigrează absolut tot, viață privată, familie, carieră, studii etc.

Mai grav de atât, sunt demonizate orice măsuri luate pentru dezvoltarea și independența economică a României față de cei care controlează Statul Paralel și finanțează propaganda #rezist.

Marile companii multinaționale din Vestul Europei ce activează în industrie, exploatarea resurselor naturale, domeniul financiar-bancar etc. țin țări ca România în subdezvoltare având ca acoperire Directivele emise de Comisia Europeană care obligă statele membre să-și alinieze legislația internă la standardele care le sunt lor în avantaj, astfel, dacă Guvernul ia măsuri și pune în aplicare politici bune pentru dezvoltarea țării, propaganda sistemului ce acționează în interesele globaliste dă drumul la războiul psihologic, creând confuzie pentru ca măsurile să fie denigrate iar oamenii să nu mai poată fi informați corect

Câteva exemple de manipulări și fake-news-uri întreținute de aparatul de propagandă #rezist.

Recursul compensatoriu.
Pentru a acoperi mizeria făcută de Cioloș și Prună, aparatul de propagandă a demarat una dintre cele mai murdare campanii de manipulare și dezinformare din ultima vreme.

În jurul crimei de la Mediaș s-au creat dezbateri lungi la posturile de casă (RealitateaTV, Digi, B1) inducând falsa idee publicului că acel criminal a fost eliberat în baza recursului compensatoriu introdus de către PSD.

Nimic mai fals. În primul rând, criminalul nu a fost eliberat în baza recursului compensatoriu ci pe baza faptului că își executase mare parte din pedeapsă în condiții de bună purtate și a îndeplinit termenii eliberării înainte de termen.

În al doilea rând, recursul compensatoriu nu a fost introdus de PSD ci de către Guvernul Tehnocrat condus de Dacian Cioloș și se Ministrul Justiției la acea vreme, Raluca Prună și susținut de opoziția USR/PNL. Declarații Raluca Prună: 0:40 – >https://youtu.be/cVBRVu4Zak0

Ofensiva multinaționalelor împotriva Legii Offshore și a Noii Revoluții Fiscale.
Marile companii multinaționale împiedică prin agenții lor îmbunătățirea legislației din România făcând front comun împotriva masurilor menite ca și Statul Român să aibă câștiguri materiale în urma exploatării resurselor, ori a creșterii Bugetului de Stat prin noi masuri fiscale.

Spre exemplu, Legea offshore care ne poate aduce independența energetică a fost atacată cu toate forțele. Presa a prezentat această lege ca una impotriva intereselor economice, asta în condițiile în care ar aduce în următorii 20 de ani peste 40 de miliarde la Bugetul de Stat. Mai mult, liderii multinaționalelor ex: OMW au mers în Parlamentul României pentru a face presiuni ca unele masuri din această Lege să fie blocate.

Noua Revoluție Fiscală nu a scăpat nici ea de critici.

Multinaționalele din Vestul Europei care își desfășoară activitatea în România și care nu plătesc taxe și impozite la noi în țară externalizandu-si profiturile au făcut din nou front comun imporiva intereselor României activsndu-și “ofițerii” din presă pe care îi plătesc să le facă lobby.

Masurile din Ordonanța Noua Revoluție Fiscală ajută independența economică a României în raport cu partenerii externi iar marii jucători de pe piață sunt speriați deoarece prin dezvoltarea economică a țării și prin redobândirea capitalului autohton putem aduce alternativă la serviciile oferite de ei.

Fapta cea mai concludentă că au manipulat grosolan în legătură cu Revoluția Fiscală este scăderea ROBOR pe zi ce trece.

Falsa dezbatere din jurul Pilonului II dusă de Moise Guran

După ce Guvernul și-a arătat intenția de a adopta măsuri pentru ca Pilonul II să fie mai accesibil beneficiarilor, propaganda a fost turată la maxim iar cei care au indus ideea că Statul vrea să „fure”banii de la Pilonul II nu sunt decât „lobiști” plătiți de administratorii acestor fonduri care nu vor ca utilizatorii și beneficiarii acestor fonduri să aibă control și sa nu știe cum sunt investiți banii lor.

Naționalizarea Pilonului 2 de pensii nu este decât o temă falsă la care se revine constant atunci când propaganda rămâne fără știri „bombă”. De ce este falsă? Cum am afirmat și mai sus, Guvernul nu a avut niciodată intenția de a naționaliza acest Fond ci doar ca acesta să devină mai accesibilă beneficiarilor, să aibă control și să poată alege unde își direcționează banii.

Moise Guran, unul dintre cei mai agresivi jurnaliști care au creat Fake-News pe acest subiect, a fost plătit de administratorii fondurilor de pensii pentru a le face publicitate și pentru a alimenta teama beneficiarilor, apărând în mai multe clipuri video – > ex:https://goo.gl/4RTGvq.

Cum se transformă cu ajutorul fake-news o Ordonanță benefică într-una nocivă:

La Ordonanța Guvernului cu ocazia Centenarului Marii Uniri, prin care s-a constituit contul de economii pentru minori „Centenar-JUNIOR”, B1TV a lansat o știre falsă prin care transmitea publicului că Guvernul nu mai are bani și că obligă părinții să depună bani în aceste conturi.

Știrea reală era că Guvernul, prin acest program oferă opțiunea și dă posibilitatea părinților ca de la 1 Ianuarie 2019 să depună bani în numele copiilor, la acest cont aplicându-se o dobândă de 3%, plus o bonificație de 600 lei anual. Link către Ordonanță:https://goo.gl/1d3NE5

Vom continua cu demontarea tuturor fake-news-urilor întreținute de propaganda #rezist și vă vom prezenta modul în care funcționează și de către cine sunt finanțați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *