Tentativa de FALIMENT la TNB #byCaramitru

In fotografia de mai sus puteti vedea salariile de la Teatrul National! Managerul este Ion Caramitru, tatal lui Caramitru de la USR, ambii “mari” protestatari si promotori ai discursului de ura din Romania.

Mai nou, Caramitru Senior este promotor si al nesimtirii!!!

Dupa ce Guvernul Romaniei a marit salariile actorilor, cu un salariu de 14.000 de lei, dupa ce le-a acordat si norma de hrana, “MANAGERUL” Ion Caramitru a zis sa-si mai acorde si doua sporuri. Primul de CONDITII VATAMATOARE si al doilea de CONDITII GRELE, ca da… esti vatamat si ai conditii exagerat de grele atunci cand tragi ca o capusa bani din bugetul statului.

Iar dupa toate astea, Ion Caramitru acuza Guvernul Romaniei de faptul ca institutia pe care o conduce a ramas fara bani!!! Pai cum sa nu ramana cand tu si toti actorii protestatari va dati sporuri pe banda rulanta? Cum sa falimentezi o institutie care fata de anul precedent a primit in plus la buget 1 MILION de euro?

Culmea nesimtirii la Ion Caramitru este ca dupa tot managementul prost, cu bani cheltuiti aiurea, sporuri peste sporuri s-a ofuscat grav in momentul in care Ministerul Culturii a trimis Corpul de Control la Teatrul National pentru a vedea care sunt cauzele si cine sunt vinovatii pentur situatia in care se afla teatrul. Ba chiar mai mult, a cerut chiar demisia Ministrului.

Ipocrizie maxima, domnule Caramitru, dumneavoastra trebuie sa demisionati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *