Cine suntem

România Vorbește este o platformă liberă dedicată romanilor patrioți care vor să-și facă auzite ideile și principiile!

În actualul context politic, al problemelor cu care se confruntă societatea începând de la manipulare, dezinformare până la dezbinare și apărarea intereselor externe și a celor corporatiste, a sosit momentul ca majoritatea tăcută să vorbească.

Nu mai putem sta cu capul plecat în fata câtorva zeci de persoane (nucleul #rezist) care de trei ani de zile țin România sub manipulări, scandaluri și instigare la violență, teroare mediatică etc.

Am ajuns într-un punct în care o rețea formată din ONG-iști plătiți din exterior, jurnaliști, politicieni și oameni din servicii țin captivă o întreagă țară în acest război aparent interminabil, dezbinând întreaga societate folosindu-se de emoție și discurs agresiv punând stăpânire pe orice eveniment public tranforamdu-l în instrument politic sub stindardul “libertății de exprimare” și al “statului de drept/luptei anti-corupție”.

Trebuie să spunem STOP acestor ani de zile în care #rezist și întreg organismul de propagandă blochează dezbaterea publică atât internă cât și externă pe teme negative aducând grave prejudicii de imagine României prin personaje de genul Macovei sau Preda care nu pierd nici o ocazie și ne denigrează constant în Parlamentul European.

Trebuie ca noi, majoritatea tăcută care votăm și ne exercităm drepturile și îndatoririle democratice să spunem STOP acestui mod nociv de activism cu agendă și interese meschine ascunse. #rezist trebuiesc combătuți ACUM! Au ajuns toți acești ani în care au demonstrat că nu sunt decât o masă de manevră ce acționează selectiv, la ordin, ignorând subiecte importante de maximă importanță pentru societate, nu oferă nici o alternativă, nici un proiect solid, se bazează doar pe populism și lozinci manipulatoare.

De la această platformă ne dorim două lucruri: pe termen scurt, să aducem laolaltă toți românii din mediul on-line, patrioți cu simț civic care nu pot accepta modul în care activismul de tip #rezist, politicile bruxelezo-globaliste care pe zi ce trece ne distrug identitatea națională iar pe termen mediu-lung ne dorim să spargem barierele mediului on-line și să punem bazele unui proiect care să fie generator de idei și proiecte pentru dezvoltarea României și care să fie o punte de legătură între societate și mediul politic.

Oricine dorește să se implice în acest proiect, oricine crede că are un cuvânt de spus poate contribui cu texte, analize pe platforma România Vorbește http://romaniavorbeste.ro sau pe grupul de Facebook – România Vorbește iar ele vor fi preluate (cu consimțământul autorului) pentru a fi făcute cunoscute unui public cât mai larg!
#RomâniaVorbește #RomaniaFirst