Cioloș propus de Ponta pentru al doilea mandat de comisar european. #ExclusivRomaniaVorbeste

Zilele astea, toate trusturile de presă au avut în centrul atenției declarația lui Victor Ponta care supărat fiind pe Dacian Cioloș pentru faptul că cel din urmă a făcut lobby contra lui fiindu-i astfel blocat accesul în grupul “Renew Europe” din Parlamentul European a început să tune și să fulgere. Asta după ce a stat la masă și a negociat cu colegul lui Cioloș de alianță, Dan Barna.

Concret, Victor Ponta îl acuză pe Dacian Cioloș de faptul că este omul francezilor și că în mandatul său de Comisar European acesta nu a reprezentat interesele României ci ale Franței.

Toate bune până aici.

Lucru frapant care arată care este adevărata față și adevăratul caracter a lui Victor Ponta este că Dacian Cioloș a fost propus Comisar European, pentru un al doilea mandat chiar de către el.

România Vorbește a intrat în posesia unui document semnat de Victor Ponta trimis lui Jean-Claude Juncker în anul 2014 în care îi transmite acestuia că Dacian Cioloș este prima propunere a coaliției pe care o reprezintă pentru postul de Comisar European, având prioritate în fața Corinei Crețu.

Dacian Cioloș, actualul membru român al Comisiei Europene este prima noastră propunere de candidat pentru un portofoliu, cu sprijinul dumneavoastră decisiv la dezvoltare regională sau agricultură.

Noi știm că Dacian Cioloș a fost și este un factor nociv pentru România dar ne punem următoarea întrebare: În momentul în care prima propunere pentru un nou portofoliu a fost Dacian Cioloș nu știa Victor Ponta că acesta reprezintă interesele Franței?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *