CUM A AJUNS IOHANNIS PREȘEDINTELE ROMÂNIEI

Anul 2014, odată cu numirea lui Klaus Iohannis a fost momentul în care societatea românească avea să fie pusă sub asediu, fiind divizată prin mișcări de stradă și manipulări agresive susținute chiar de la tribuna prezidențială!

Iohannis a fost „ales” președinte după ce USL s-a rupt,el fiind tocmai motivul pentru care alianța a fost ruptă. Coincidență? Nu! Planul Statului Paralel era făcut cu mult înainte, se dorea distrugerea USL pentru a-și impune propriul candidat. Așa că au inventat în laboratoare povestea cu „Iohannis – vicepremier” împușcând doi iepuri dintr-o lovitură, si anume: 1 – dezbinarea USL; 2 – propulsarea lui Iohannis în atenția publicului la nivel național înainte de Alegerile Prezidențiale.

Astfel, în 2014, candidatul Statului Paralel – Klaus Iohannis era propulsat la vârful statului cu ajutorul jocurilor de culise și apelul la emoție. Numirea lui Iohannis a fost primul act jucat de Statul Paralel în calitate de organizație scăpată de sub conducerea lui Băsescu (el fiind cel care a pus bazele acestui sistem pentru controla scena politică) în 2014, într-un mod cu totul nou de a acționa bazat pe emoție, propagandă, mișcări de stradă etc.

De la alegerea sa și până în prezent Klaus Iohannis nu a făcut decât să dezbine și să împiedice dezvoltarea României. Să nu uităm episodul în care a apărut între protestatarii plătiți de Soroș și nici de nenumăratele cazuri în care a încălcat Constituția și Legile din România!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *